Årets Campingplads ligger i Hillerød

Annette Quist og hendes familie yder landets bedre service, når de med smil, kram, kaffe, karameller og venlighed hygger om deres gæster

Foto: Anne Lønstrup
Annette Quist og kæreste Taco Folkertsma fik fredag prisen som Årets Campingplads. Privatfoto.
Annette Quist og kæreste Taco Folkertsma fik fredag prisen som Årets Campingplads. Privatfoto.

Vinderpris Fredag aften modtog Annette Quist, hendes kæreste Taco Folkertsma og to døtre Elisabeth og Helena prisen for Årets Campingplads på scenen til Danish Camping Award i Messecenter Herning.

"Jeg tror, at vi fik prisen, fordi vores gæster føler, at de bliver kræset om. Mange lægger vægt på vores værtskab, på hyggen på pladsen og så selvfølgelig det, at vi smiler og viser, at vi er glade for vores gæster," siger en meget glad Annette Quist, hvis campingplads allerede i 2016 blev kåret som vinder af DM i Gæstfrihed af lytterne på DRs P4.

Hun får god hjælp af sin hollandske kæreste og af de to døtre på 17 og 20, som hjælper til mellem deres studier.

"Det er helt vildt at vinde denne pris, men vi har også knoklet os igennem for at få en lille byoase ud af Hillerød Camping, og vi har lige så stillet opgraderet pladsen," siger Annette Quist om campingpladsen på Blytækkervej.

Netop beliggenheden i gåafstand til alt i Hillerød by og med hele Nordsjælland og København i en radius på 30-40 kilometer nævner hun som medvirkende årsag til prisen.

Annette Quist er ikke mindst stolt over at have vundet i konkurrence mod en stor campingplads som Hvidbjerg Strand Feriepark – der har vundet prisen de to foregående år.

"Vi skal gøre alt for at leve op til det her. Man får helt præstationsangst," griner hun.

Omvendt behøver hun bare at åbne campingpladsens facebookside for at få selvtilliden i top.

"Siden vi postede nyheden om, at vi havde vundet prisen har vi fået over 350 kommentarer. Vi har aldrig været ude for så mange positive kommentarer fra ind – og udland. Det er helt fantastisk!"

Hillerød Camping blev indstillet til prisen som Årets Danske Campingplads af brugerne. Juryen, der tog den endelig afgørelse, lagde vægt på god service, smil og venlighed krydret med lanterner rundt på pladsen. Og så blev Annette Quist som lejrchef rost for at elske sine gæster og have det som fast rutine at køre rundt om aftenen og sige godnat til store og små.