AaB kom ned på jorden igen: – Det er pisse ærgerligt

Både Lars Søndergaard og Rasmus Würtz var skuffede over, at AaB ikke udnyttede de seneste ugers momentum.

Otte mål, seks point og charmerende offensiv fodbold. Det var, hvad et selvtillidsfuldt AaB-mandskab gik ind til søndagens kamp mod Randers med.

Men i opgøret hjemme mod kronjyderne så man ikke meget af det, som de bolsjestribede har vist på det seneste. Nordjyderne tabte med 0-2 efter en sløj indsats uden tempo og energi.

En scoring fra Randers efter kun to minutter var ifølge træner Lars Søndergaard med til at punktere AaB'ernes momentum fra de seneste spillerunder.

– Vi blev ramt af det første mål. Tempoet, selvtilliden og flowet fra de sidste par kampe forsvandt. Det burde ikke have været sådan, men der manglede vi nok lidt flere succesoplevelser end et par sejre, siger AaB-træneren.

– Vi vidste egentlig godt, hvad de ville. Alligevel kom vi bagud, og så blev det utroligt svært. Det kunne være blevet en anden kamp, men det var et klogt Randers-hold, der straffede os. Vi spillede for langsomt og omstændigt, siger AaB-træneren.

Også Rasmus Würtz ærgrer sig over, at nordjyderne ikke fik udnyttet de seneste ugers positive takter.

– Det er pisse ærgerligt. Det var ikke det, vi havde håbet på. Vi vidste godt, at vi med en sejr i dag kunne have spredt en masse optimisme omkring os selv og omverdenen. Det var ærgerligt, vi ikke greb den chance.

– I dag manglede vi procenter i tempo, energi og nærkampe. Vi kan meget mere, end vi viste i dag. Vi spillede for langsomt, og de var samtidig gode til at lukke ned for os.

AaB går på landskampspause med 10 point på kontoen efter syv kampe. Nordjydernes næste opgør er den 13. september ude mod FC København.