700 tog til åbent hus på gymnasiet

Mange mennesker lagde vejen forbi det årlige åbent hus-arrangement på Egedal Gymnasium & HF i Stenløse

Trods kulden og mørket fandt mange kommende elever og deres forældre vej til Egedal Gymnasium og HF onsdag aften, hvor gymnasiet slog alle dørene op til det årlige åbent Hus-arrangement.

Gæsterne blev modtaget på torvet til livemusik spillet af musikelever, hvorefter de blev præsenteret for en bred vifte af gymnasiets tilbud.

Efter velkomsten på scenen ved de to værter Lasse Hauritz Rasmussen 3.s og Tanja Bech Hansen fra 2.z samt rektor Henrik Madsen var der yderligere musikalske indslag, hvor elever spillede numre fra gymnasiets kommende teaterkoncert, der opføres i uge 6.

Tre af skolens elevambassadører fortalte også om de mange sider af skolens liv i og uden for selve undervisningen. Det brede udbud af elevaktiviteter, som fortsat udvikler sig også i nye retninger, giver ikke kun eleverne muligheder for indflydelse på deres uddannelse på gymnasiet, men er i høj grad med til skabe et godt socialt liv og sammenhold, ikke kun i den enkelte klasse men også på tværs af klasser og årgange.

Resten af aftenen var der åbent hus, hvor gæsterne gik rundt og hørte lærere og elever uddybe de faglige muligheder i de 14 udbudte studieretninger på STX herunder den særlige tre-sproglige studieretning samt de fire fagpakker på HF.

"Jeg havde mange gode samtaler med meget interesserede mulige kommende elever og deres forældre – og vores fantastiske elever og engagerede lærere gjorde en forbilledlig indsats. Det var på alle måder en rigtig dejlig aften," siger Rektor Henrik Madsen.

Egedal Gymnasium & HF holder et mindre orienteringsmøde lørdag den 3. februar, kl. 12.00-13.00, hvor alle er velkomne.