35 lys for Frederikssund Musikskole

Gruppen 'Silas da Silva & The Banda-Log' kommer og spiller når Frederikssund Musikskole holder koncert i anledning af deres 35 års fødselsdag.
Gruppen 'Silas da Silva & The Banda-Log' kommer og spiller når Frederikssund Musikskole holder koncert i anledning af deres 35 års fødselsdag.

Så er der fødselsdag på Frederikssund Musikskole.

Frederikssund Musikskole inviterer til 35 års Jubilæumskoncert i Elværket mandag 16. marts klokken 19 til 21.

Frode Holdgaard, der var musikskolens første leder fra sæson 1984-85, og som nu er aktiv i Vikingespillene blæser jubilæumskoncerten i gang på lur. Klaverlærer i musikskolen gennem alle årene, Steen Lai Sørensen, deltager naturligvis med nogle af sine nuværende elever.

"Desuden medvirker FM Blæserorkester under ledelse af Ian Price, FM Jazzband under ledelse af Claus Kaarsgaard og strygerensembler fra FM Strygerskole under ledelse af Xenia Savery og Katrine Munk Rasmussen

Tidligere elever fra Musikskolen kommer også forbi, og det er en stor glæde for musikskolen at kunne præsentere mezzosopranen Josefine Weber Hansen, der startede sin musikalske løbebane som bratsch- og korelev i musikskolen. Josefine har studeret bratsch og klassisk sang ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og i USA. Josefine har blandt andet optrådt på Copenhagen Opera Festival og Amager Klassisk, og med Steffen Brandt og bandet Efterklang," skriver Frederikssund Musikskole i en pressemeddelelse.

Sammen med pianisten Nadia Okrusko vil Josefine Weber Hansen fremføre sange og arier af blandt andet Brahms, Berlioz og barokkomponisten Maria Antonia Walpurgis. En glæde for Musikskolen er det også, at Kristoffer Kisling, der har været elev i musikskolen i en årrække og spillet klaver, slagtøj, bands og trommer, kommer med sit band, der hedder 'Silas da Silva & The Banda-Log'. Bandet lover underholdende funky rap på et flow af hiphop med 'da Silvas' vokal i spidsen som garant for personlige og vedkommende tekster.

Gratis adgang

Der er lagt op til meget varieret aften, hvor der også vil blive holdt en lille tale om musikskolen ved leder Gitte Grarup, skriver Frederikssund Musikskole i deres pressemeddelelse.

Musikskolen vil være vært ved en lille forfriskning, og der er gratis entré. Dørene lukkes præcist klokken 19.

Musikskolen består i dag af 18 lærere, der alle er professionelle musikere og musikpædagoger, en administrativ koordinator, Birgitte Andersen og en leder, Gitte Grarup, der også underviser.

Der udbydes undervisning i over 20 forskellige instrumenter.

Kapp