19-årig sigtet for voldtægt og at have sneget sig til sex

To 19-årige kvinder blev ifølge sigtelser ofre for jævnaldrende mands overgreb på en adresse i Odder.

To alvorlige sigtelser hænger over hovedet på en 19-årig mand, der onsdag har været for retten ved et grundlovsforhør.

Teenageren er sigtet for at have voldtaget en 19-årig kvinde, der ikke havde givet sit samtykke. Derudover er han sigtet for at have sneget sig til sex med en anden 19-årig kvinde.

Det oplyser Østjyllands Politi.

Manden er sigtet efter paragraf 216, der handler om voldtægt, i det første tilfælde. I det andet tilfælde er han sigtet efter straffelovens paragraf 221, som lyder:

– Med fængsel indtil 4 år straffes den, der tilsniger sig samleje med en person, der forveksler gerningsmanden med en anden.

Ifølge politiet troede kvinden, at det var en anden, hun havde sex med.

Ved Retten i Aarhus er han kort før klokken 12 blevet varetægtsfængslet frem til 10. februar. Han er dog udelukkende fængslet for forholdet om tilsnigelse og ikke for forholdet om manglende samtykke.

Det skriver Østjyllands Politi på Twitter.

Kendelsen er blevet kæret til landsretten.

Begge overgreb er ifølge sigtelserne sket natten til tirsdag. Det er sket på en adresse i Odder, hvor manden er sigtet for først at have haft samleje med kvinden uden hendes samtykke. Senere på aftenen skulle han så have sneget sig til sex med den anden kvinde.

Da der ved grundlovsforhøret var lukkede døre, ønsker politiet ikke at kommentere sagen yderligere.

På grund af de lukkede døre er der heller ingen oplysninger om manden eller kvindernes forklaringer. Mulige andre beviser er også ukendt for offentligheden.

Det er uvist, om manden erkender eller nægter sig skyldig.