Brøndby i semifinalen

Damerne fra Brøndby Volleyball Klub spillede sig torsdag i semifinalen om Danmarksmesterskabet med endnu en sejr over Team Køge

Brøndby i semifinalen

Evelina Rutkovska i en modtagning.

Foto: Claus Olsen

Det blev som ventet endnu en tæt kamp, da Brøndby Volleyball Klubs kvinder torsdag den 16. marts, med en 3-2 sejr over Team Køge i den anden kvartfinale, spillede sig i årets DM semifinale.

Brøndby havde også vundet den første kvartfinale og da der spilles bedst af tre kampe, bliver det ikke aktuelt med en afgørende tredje kamp.

Det var fra start tydeligt at det var en vigtig kamp for begge hold. Der blev kæmpet indædt om hver bold og holdene skiftedes til at tage en lille føring. Til sidst var det Køge, der tog først sæt med cifrene 25-23. Køge red videre på bølgen og fik i andet sæt en solid føring på 13-7, hvilket Brøndby fik vendt til 18-13 til sidst til en Brøndby-sejr på 25-19. Tredje sæt tog Brøndby med 25-21. I fjerde sæt var Køge tvunget til en sejr, og det fik de med 25-15, som sendte kampen ud i et afgørende femte sæt, som der stod Brøndby på med cifrene 15-6.

Med sejren har Brøndby spillet sig i semifinalen, hvor der spilles bedst af fem kampe. De skal møde Holte IF. Første kamp spilles i Ny Holtehal lørdag den 25. marts klokken 13.00. Anden kamp spilles på Brøndbys hjemmebane i Stadionhal 1, torsdag den 30. marts klokken 20.00.