Forårshygge hos XL Byg CF Stenlille

Afdelingschef Thomas Jensen og medarbejderne i XL Byg CF Stenlille glæder sig til at præsentere kunderne for en række forårsnyheder i tidsrummet mellem klokken 10 og 14.

Der vil være gratis fadøl, sodavand, pølser og popcorn, vinsmagning fra Slagelse Vinkompagni og smagsprøver fra grillen fra firmaet Outdoor Chef.

Robotplæneklipper

Derudover vil der være demonstration af robotplæneklipperen Robot Worx, som kommer til at køre på en 9 kvadratmeter stor hævet bane.

Thomas Jensen forklarer, at demonstrationen bl.a. skal vise, at plæneklipperen ikke kører ud over kanten ved lavereliggende bede. Han fortæller også, at robotplæneklipperne nu er nede i en meget rimelig pris, og at sikkerheden mod tyveri er meget høj. Plæneklipperne er nemlig udstyrede med GPS, og ladestationen kan kun betjenes med en kode, som følger med maskinens faktura.

Skabe, grill og havemøbler

På dagen vil det desuden være muligt at få designet et nyt garderobeskab med skydedøre efter individuelle mål - med rabat fra firmaet Build by Modulia.

Med foråret og sommeren indledes årets grillsæson, og XL Byg CF Stenlille har grill af alle slags - både gas og kul - samt et stort udvalg af grilltilbehør.

Årets havemøbler byder på et stort udvalg af de populære møbler i kunstproduktet polyrattan, som er meget vejrbestandige. Modefarven er stadig sort med nogle enkelte modeller i auberginefarvet og hynder i nye pangfarver.

Familierne

Arrangementet den 30. april er rettet mod den almindelige forbruger og familierne, og Thomas Jensen lover, at der til efteråret kommer et lignende arrangement med fokus på håndværkerkunderne.