Officielt: FCK henter Rasmus Falk fra næste sæson

Fodboldspilleren Rasmus Falk skifter til FC København fra OB til sommer. Det bekræfter FCK på klubbens hjemmeside.

Falk har fået en fireårig kontrakt i hovedstadsklubben.

Den driblestærke offensivspiller meldte for nylig ud, at han ville forlade OB senest til sommer, når hans kontrakt udløb.

Det førte til spekulationer om, hvor hans fremtid lå, men det er nu på plads med aftalen med de danske vicemestre.

Hos FCK ønsker man dog ikke at sige for meget om skiftet på nuværende tidspunkt.

- Rasmus er en spiller, som, vi er meget glade for, bliver FCK-spiller til sommer, men af respekt for ham og hans nuværende klub, OB, så vil vi vente med at kommentere yderligere på hans kommende skifte, indtil det sker, siger FCK-træner Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Falk er kommet gennem OB's ungdomsrækker, og han har siden superligadebuten i 2010 udviklet sig til en stor profil på det fynske hold.

De mange sæsoner hos Fyns fodboldflagskib gør, at Falk gerne vil efterlade et godt indtryk, inden han rykker til København.

- Jeg har overvejet mine muligheder meget grundigt, og det her var klart den bedste mulighed samlet set.

- Nu vil jeg bruge al min energi og fokus på at give alt, hvad jeg har, for OB i resten af min tid der, for det er vigtigt for mig at slutte godt af efter mange gode år i klubben, lyder det fra Falk.

Han var en del af Danmarks U21-landshold ved slutrunden i Tjekkiet sidste sommer, hvor Danmark nåede semifinalen og kvalificerede sig til OL.

Derudover står Falk noteret for en enkelt A-landskamp.

Inden skiftet til OB spillede Rasmus Falk som dreng i Middelfart, hvor han slog sine folder sammen med Tottenham-stjernen Christian Eriksen.