Nye ejere af Hårlev Kro

Med virkning fra 1. juli har fire yngre herrer købt Hårlev Kro, der har stået lukket et par år efter, at den seneste forpagter stoppede. Lørdag havde to af dem valgt at holde åbent hus i Elverhøjsalen for at markere, at man nu kan leje salen igen.

- Vi har fået renoveret toiletterne, og det næste, som vi kaster os over, er køkkenet. Så håber vi, at det kan lykkes at finde en forpagter, som kan drive kroen videre, for den mangler i bybilledet, siger Morten Lund, der er den ene af de fire nye ejere.

Mens vi venter på en forpagter, er de nye ejere klar til at udleje Elverhøjsalen.

- Vi har allerede fået masser af bookinger - ikke mindst til familiebegivenheder, men det er også muligt at leje salen til møder og andre arrangementer, siger Morten Lund.

I anledning af åbent hus-arrangementet var der dækket op med service, glas og bestik, som om man var kommet til en rund fødselsdag eller en guldbryllupsfest. På et andet bord serverede de nye kroejere en forfriskning til de fremmødte.

- Vi lejer indtil videre salen ud som et forsamlingshus. Så længe der ikke er en forpagter af kroen, kan vi ikke tilbyde servering af mad og drikke, som man derfor selv skal stå for, siger Morten Lund.