Haslev Festdage 2019: Hele programmet er nu på plads

Nu kunne der snart ikke presses flere navne ind på plakaten til sommerens Haslev Festdage. Men jo, Johnny Eickworth har alligevel lige rystet et ekstra par esser ud af ærmet:

Lørdag 15. juni klokken 13.00 går Hugo Helmig nemlig på scenen.

Den oplagte oplysning om 20-årige Hugo Helmig er, at han er søn af det danske pop-ikon Thomas Helmig; og så blev 2018 et år, der for alvor satte Hugo Helmig på lystavlen.

Han modtog to Gaffa-awards og Politikens iByen-pris - og hans debut-single »Please don't lie« har ligget nummer ét flere uger i træk. Hans seneste single »Wild« er allerede blevet spillet flere end fem millioner gange.

Et par timer senere, lørdag 15. juni klokken 18.00, går John Mogensen på scenen - næsten. Rasmus Bjerg med band indtager scenen som John Mogensen.

Dén Rasmus Bjerg, der har spillet cirkusdirektør i Cirkus Summarum i en lang årrække, haft et utal af roller i danske film og serier - og som altså i 2018 personificerede hele Danmarks John Mogensen i portrætfilmen om den folkekære sanger, der døde i 1977.

Mon ikke der bliver sunget med på både »Så længe jeg lever« og på Helmigs »Please don't lie«?

Med offentliggørelsen af Bro og Mika/Tobia, der spiller på lille scene klokken 17.15 lørdag 15. juni, og som er nogle af de mest downloadede artister i 2018, er det fulde program for festdagene på plads.

Billetter til Haslev Festdage kan købes på Haslev Festdages hjemmeside, i Meny i Faxe, Rønnede og Haslev og i SuperBrugsen i Haslev og Dalby.

Det er også på Haslev Festdages hjemmeside www.haslevfestdage.dk du finder det samlede program for weekenden.