Peter hædret med gavekurv: 40 år i Nyttehaveforeningen Enghaven

Peter Bregedal fik gavekurv og flotte ord med på vejen for sit 40 år lange medlemsskab af haveforeningen Enghaven. Privatfoto
Peter Bregedal fik gavekurv og flotte ord med på vejen for sit 40 år lange medlemsskab af haveforeningen Enghaven. Privatfoto

hæder Forleden fik Peter Bregedal, medlem af havefreongen Enghaven gennem mere end end menneskealder, hæder for sit virke gennem mange, mange år i foreningen. 40 år er det blevet til.

"Han er sådan en, der går og laver alt muligt," skriver en af de andre havefolk, Anders Stoffer, til Allerød Nyt.

Det fik fornylig nogle af have de andre i haveforeningen til at samle sammen, så Peter Peter Bregedal kunne få sig en kurv. Ud over at have haft have i foreningen uafbrudt siden begyndelsen for 40 år siden, har Peter Bregedal også været foreningens kasser siden to år efter, at den blev stiftet.

"Vi er alle taknemmelige for dit positive, hjælpsomme væsen. Haveforeningen ville ikke være det samme uden dig. Det har ikke været muligt at få fat i alle lejere, da det jo ikke er alle, som er i haven dagligt. Hvis det var lykkedes, ville de mennesker, der nu ikke står på listen, bestemt også have givet et bidrag til din gave, så dem må du endelig tænke med, selv om de ikke står her," skriver haveforeningens medlemmer og fremhæver hovedpersonens flid, dygtighed, venlighed, stabilitet og hjælpsomhed.

jbt