Dagli’Brugsen i Blovstrød må lukke

Foto: Mikkel Prytz
Dagli'Brugsen i Blovstrød har sidste åbningsdag den 28. marts.
Dagli'Brugsen i Blovstrød har sidste åbningsdag den 28. marts.

Allerød: Dagli'Brugsen i Blovstrød må lukke. Butikkens omsætning er faldet voldsomt efter Nettos åbning, og butikken har sidste åbningsdag 28. marts. Det skriver Allerød Nyt.

Det er konkurrencen med den nye Netto på Kongevejen, der tager livet af Dagli'Brugsen, fastslår formanden for butiksrådet, Erik Engberg Olsen.

– Omsætningen er faldet voldsomt efter Nettos åbning. Der var budgetteret med et underskud i 2010, men udviklingen har været af en sådan karakter, at det nu er besluttet at sige stop og lukke Dagli'Brugsen, siger formanden til Allerød Nyt.

– Dagli'Brugsen kunne inden Nettos ankomst lige løbe rundt, blandt andet på grund af det store lokale engagement, som også blev tydeligt i form af den støtte, Dagli'Brugsen fik i debatten om Netto-lokalplanen. Men da Netto var åbnet, blev kunderne væk – og det kan da godt undre mig lidt. Som borger i Blovstrød beklager jeg udviklingen. Vi står nu med et tomt og øde center uden butikker og med en discountforretning som eneste lokale indkøbsmulighed, fortsætter han.