750 til orientering på gymnasiet

Foto: Anna Törnqvist Jensen
Allerød Gymnasium fik rekord mange besøgende til deres orienteringsaften torsdag.
Allerød Gymnasium fik rekord mange besøgende til deres orienteringsaften torsdag.

Allerød: Trods skarp konkurrence fra en VM-håndboldkamp mellem Danmark og Rusland fandt et rekord antal kommende elever og deres forældre vej til Allerød Gymnasium torsdag aften d. 22. januar, hvor gymnasiet holdt sin årlige spændende orienteringsaften. De godt 750 fremmødte blev modtaget i »badekarret«, hvor de traditionen tro blev præsenteret for en bred vifte af de tilbud, som man som elev på Allerød Gymnasium kan få del i.

Efter rektor Kirsten Schiellerups velkomst tale opførte en række medvirkende elever fra dette skoleårs musical en scene fra den underholdende forestilling »Jeppe«.

En af skolens studievejledere gav gode råd om at vælge det rigtige, og to elever fortalte om de mange sider af skolens liv uden for selve undervisningen. Elever fra musikklassen 2d fremførte nummeret »Forget you« af Cee-Lo Green, som de høstede stort bifald for.

Det fælles program blev styret flot igennem af skolens to elev-konferenciers Olivia G. Schiønning fra 3ds og Oskar M. Høgedal fra 3p.

Efter det fælles program var der åbent hus, hvor gæsterne gik rundt og hørte lærere og elever uddybe de faglige muligheder i de 13 udbudte studieretninger.

Igen i år var der også en trafikbod, hvor man kunne høre om busforbindelserne til/fra gymnasiet. For mange udenbys elever er det et særdeles vigtigt emne, og rart at vide at det er nemt at komme til gymnasiet, selv om man har et andet postnummer end 3450.