Vær med i motionsløb og hjælp syge børn

Make-A-Wish Ønskefonden står sammen med Albertslund Kommune, Albertslund Centrum og løbeklubben ALOT for et motionsløb, hvor overskuddet går til at opfylde alvorligt syge børns ønsker

Glæd dig selv ved at deltage i et dejligt motionsløb, og glæd syge børn og unge med livstruende sygdomme.

Det får man ud af at deltage i Ønskeløbet, der finder sted søndag den 31. maj kl. 10 med start og mål på Bytorvet i Albertslund Centrum.

Nag løbet står Make-A-Wish Ønskefonden. Fonden har siden 2001 været med til at opfylde børn og unge med livstruende sygdommes højeste ønsker. Det har været alt fra ture til Disneyland, en pony, en ny computer eller et møde med fodboldspilleren Daniel Agger.

Det hele er blevet finansieret af bidrag fra private, erhvervsliv, foreninger og lignende, men nu vil der også være mulighed for at bidrage til fonden ved at deltage i Ønskeløbet i Albertslund, som man allerede er i fuld gang med at planlægge.

"Et løb som dette kræver længere tids forberedelse, da det er vigtigt at finde de rette samarbejdspartnere, som kan være med til at realisere projektet. Vi er glade for at Albertslund Kommune, Albertslund Centrum og ALOT – Albertslund Løb og Triathlon, alle står klar til at bakke op om arrangementet," fortæller Jesper Mikkelsen, som sidder i Make-A-Wish Ønskefondens bestyrelse.

"Vi kan se, hvor meget det betyder for børnene at få deres ønsker opfyldt, og vi håber, at indtjeningen fra arrangementer som dette, vil gøre det muligt for os at opfylde ønskerne for endnu flere børn," fortæller Jesper Mikkelsen som er i bestyrelsen for Make-A-Wish Ønskefonden.

Samarbejdspartnere tæller blandt andet Albertslund Centrum, løbeklubben ALOT og Albertslund Kommune.

For Albertslund Kommune var det en no-brainer, at bakke op om løbet.

"Det er en fantastisk god sag, så vi var naturligvis klar til at bakke op omkring den. Samtidig er det også et eksempel på hvad der er muligt, når det offentlige kan arbejde med foreninger og organisationer. Så er er man i en situation, hvor én plus én giver mere end to," forklarer Albertslunds borgmester Steen Christiansen.

Der vil komme mere information i takt med at løbet nærmer sig, men indtil da kan man følge med på ønskeløbet.dk

Man kan allerede nu tilmelde sig ved at klikke på linket her