Teater: Livet vendes på hovedet

Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard fabulerer over livets forskellige stadier i forestillingen "Livet, hvor svært ka' det være?"

Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard. Foto: Thomas Petri
Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard. Foto: Thomas Petri

teater Tænk, hvis vi kunne leve livet baglæns. Alt ville gå den rette vej. Start med døden, så er det triste ligesom overstået. Og til slut begyndelsen: Den gode barndom med nul forpligtelser afsluttet med et ni måneders tempereret wellness-spa med roomservice.

"Livet, hvor svært ka' det være?" er en nyskrevet forestilling, hvor der blandes godt og grundigt rundt på kronologien. I morsomme tableauer præsenteres et livsforløb med ups and downs, drømme og mareridt, kærlighed og smerte og ikke mindst et godt råd mod vandladningsproblemer.

Den kan oplæeves i MusikTeatret 2. marts kl. 19.30.

"Livet, hvor svært ka' det være?" er skrevet af dansk revys succesfulde forfatterduo Vase & Fuglsang. De har efterhånden leveret tekster til alle landets revyer og har desuden – med stor succes – bearbejdet Folketeatrets versioner af Sommer i Tyrol og senest Frøken Nitouche.

Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard er begge garvede herrer inden for teater, film og revy. Henrik Lykkegaard har medvirket i Cirkusrevyen i flere år, og har også lavet film og teater. I 2000 modtog han en Bodil for sin præstation i filmen Bornholms stemme. Niels Ellegaard har medvirket i en lang række revyer, film og teaterforestillinger. Han er kåret som Årets Revykunstner hele tre gange, nemlig i 1997, 2001 og 2002.