Røde Kors besøgstjenesten mangler en frivillig leder

Den nuværende leder, Malene Dyrholm, stopper. Hun har valgt at prioritere sit frivillige arbejde til fordel for "Stop Spild Lokalt"

Malene Dyrholm rykkede ud på torvet, da hun startede som frivillig leder af Røde Kors besøgstjenesten i Albertslund. Privatfoto
Malene Dyrholm rykkede ud på torvet, da hun startede som frivillig leder af Røde Kors besøgstjenesten i Albertslund. Privatfoto

frivilligt Kun godt et halvt år efter udnævnelsen til hverdagens helt i AP må Malene Dyrholm se i øjnene, at der er grænser for hvad hun kan nå .

"Stop spild lokalt i Albertslund er vokset med lynets hast og lægger beslag på al min tid og lidt til," fortæller Malene Dyrholm.

"Jeg må desværre vælge, og jeg har med blødende hjerte besluttet mig for at stoppe som leder af besøgstjenesten i Røde Kors. Jeg har i et stykke tid kunne mærke, at jeg ikke kan magte det hele, og er nødt til at passe på mig selv. Jeg vil selvfølgelig heller ikke optage posten, fra en der har mere tid til rådighed. Jeg beholder min plads i bestyrelsen, og hjælper den nye leder af besøgstjenesten godt i gang."

Formand Ayhan Can siger:

"Som aktivitetsleder får man chancen for at gøre en forskel for ensomme mennesker i ens nærområde. Man skal tage imod ønsker fra ensomme, rekruttere nye frivillige, matche besøgsvenner og koordinere og lede vores frivillige"

"Vi klæder naturligvis den nye leder på med kurser og sparring, og man bliver del af Røde Kors' lokale og landsdækkende fællesskab af frivillige i kamp mod ensomhed. Opgaven kan med fordel deles af to personer, så man er velkommen til at byde ind sammen med en ven/veninde," slutter Ayhan Can.

Er man interesseret, og har man lyst at høre mere om opgaven, så kan man kontakte aktivitetsleder Malene Dyrholm på malenedyrholm@gmail.com eller skrive til formand Ayhan Can på ayhankbh@gmail.com

Røde Kors er Danmarks største sociale frivillig-organisation med omkring 32.000 frivillige.