Renovering af Galgebakken står over for endnu en forsinkelse

Opstartvanskeligheder og tilpasning af arbejdsprocesser er årsag til forsinkelserne

Med i opløbet som Danmarks bedste renovering

Beboerne på Galgebakken har netop fået meddelelse om, at man kan forudse forsinkelser på mellem 8 og 15 uger, oven i de forsinkelser, der tidligere er meldt ud. Foto: Benny Klausen

Renoveringen af Galgebakken har været ramt af forsinkelser, siden starten. Nu bliver der meldt endnu en forsinkelse ud.

Beboerne har netop fået meddelelse om, at man kan forudse forsinkelser på mellem 8 og 15 uger, oven i de forsinkelser, der tidligere er meldt ud.

I den interne skrivelse ”Byggeposten” står der:

”Hele Mark. I Mark er byggeriet forsinket i yderligere 15 uger. Dette gælder for hele Mark

Skrænt 2, 4 og 6. I Skrænt 2, 4 og 6 er jeres tilbageflytninger forsinket med cirka 6 uger. De fleste berørte beboere er informeret

Sten. I Sten lyder forsinkelsen på endnu 8- 12 uger

Vester 1, 3, 5, 7 og 9. I Vester 1, 3, 5, 7 og 9 er byggeriet forsinket i yderligere 8 uger”

Forklaring på forsinkelser

”Forsinkelserne skyldes fortsat opstartsvanskeligheder og arbejdsprocesser, der skal tilpasses”, lyder forklaringen i en mail til AP fra Kristian Overby, senior projektleder i Bo-Vest.

”Man er startet med at lave rækkehusene. Det nye, der nu giver forsinkelser, er de første gårdhavehuse. Indenfor få måneder har vi afsluttet hele Skrænt og prøvet at renovere alle Galgebakkens boligtyper. Derfra vil resten af helhedsplanen være gentagelser, og her skal der helst ikke opstå nye forhold, der kan give forsinkelser. Der kan forhåbentligt også optimeres på arbejdsprocesser undervejs”.

Forsinkelserne betyder ifølge Bo-Vest alene, at beboerne vil være genhusede i længere tid.

”Huslejen kan indtil videre holdes som vedtaget af beboerne. Hvis det viser sig at blive anderledes, vil beboerne blive underrettet”, lyder det fra Bo-Vest.