Hotel, Rio, guld og kærlighed

Fire forskellige tilbud i biffen fra denne uge

Du kan komme en tur på hotel i Ungarn, eller på eventyr til Rio, eller på guldjagt i Canada – eller på en rundtur i nordisk kærlighed.

Alt efter hvilken af de fire nye film, der fra denne uge kan ses i Albertslundbiograferne, du måtte vælge.

I "The Grand Budapest Hotel" følger vi livet på det mest luksuriøse hotel af sin slags, med spa og velvære for alle gæster.

Den legendariske concierge Monsieur Gustave (Ralph Fiennes) styrer sit personale med hård hånd og er ombejlet af klientellet, primært ældre kvinder med pengepungen i orden. Gustave bliver mentor for den unge piccolo, Zero Moustafa, og snart bliver de to fortrolige venner.

Da en ældre hotelgæst bliver fundet død, og det viser sig, at hun har efterladt Gustave et meget værdifuldt maleri, kommer den ellers så vellidte concierge i problemer.

Mens den nok mest er for det modne publikum, er "Rio 2" for børn og barnlige sjæle i alle aldre.

Det er en animationsfilm, der følger op på "Rio" fra 2011. Blu, Jewel og dere tre børn lever et perfekt liv i Rio de Janeiro. Da Jewel beslutter sig for, at børnene skal lære at leve som rigtige fugle, insisterer hun på at tage på en rejse til Amazonas.

Mens Blu forsøger at passe ind blandt sine nye naboer, er han bekymret for, at han måske taber Jewel og børnene til det vilde liv.

Der er også premiere på den danske "En du elsker", med svenske Mikael Persbrandt (kendt som Gunvall i "Beck") i hovedrollen.

Den verdensberømte singersongwriter, Thomas Jacob, bor i Los Angeles. Han er en mand med succes og mange brændte broer, som lever og ånder for musikken og ikke meget andet.

Da han vender hjem til Danmark for at indspille nyt album med sin faste musikproducer, tropper hans voksne datter Julie op. Med sig har hun hans barnebarn, den 11-årige Noa, som Thomas aldrig har mødt.

"Guld" er noget så sjældent som en tysk western. Den handler om Emily Meyer, der tilslutter sig en gruppe tyske immigranter i Canada i 1898 under guldfeberen i Klondike.

De drager sammen på en hård rejse til Dawson City for at grave guld og finde lykken. Men opdager hurtigt at det ikke er så hindringsløst som de først forventede. due