Hæder til Kaj-Ole

Han har været i BS 72 næsten siden starten tilbage i 1972, og nu er han blevet hædret med Faxe kondi legatet af SBU.

Han er altid klar med et klap på skulderen og en opmuntrende bemærkning til sine spillere. Altid glad og i godt humør, og altid klar til at give en hånd, er hvor der er brug for de i hans klub, BS 72. Han hedder Kaj-Ole Eriksen og har været træner eller holdleder for et hav af mere eller mindre talentfulde fodbolddrenge gennem de sidste mange år, og på årets Generalforsamling i BS 72 modtog han "Faxe Kondi Legatet" fra SBU for "at have udført et stort og uegennyttigt arbejde for sin klub."

Kaj-Ole begyndte at spille fodbold i AIF som 7-årig tilbage i 1950, og blev træner i klubben i 1967, Siden rykkede han til BS 72 i den nye klubs første år, hvor han blev træner for de 8-10-årige miniputter. Det var han i mange år, mene han har nu også trænet og været holdleder for drenge-, junior- og ynglingespillere i BS 72, og lige nu et det årgang 96 han er holdleder for. Samtidig giver han med glæde en hjælpende hånd rundt omkring i klubben, hvor der nu er behov for det.

Som altid var det en meget beskeden Kaj-Ole som modtog prisen. "Det er jo ikke mig alene," siger han. "Det er ligeså meget alle dem jeg har arbejdet sammen med gennem årene. Det er jo et holdspil."

Ikke desto mindre er det få som gennem så mange år, og med så positivt et sind yder et kæmpe stykke arbejde for sin klub. Det har kaj-Ole gjort, og det gør han stadig. BS 72 er heldige at have ham med på holdet.

thor