Gentager succes: Skal du med på vinsmagetur rundt i centrets butikker?

Vino-butikko hedder et tiltag, der er velkendt: Vinsmagning lagt ud til butikkerne i Albertslund Centrum

Gentager succes: Skal du med på vinsmagetur rundt i centrets butikker?

Torvets Skomager bød på et lille glas af en af de dyrere vine ved sidste års vinsmagning i butikkerne. Arkivfoto: Jørgen Brieghel

I november sidste år prøvede Centerforeningen og butikker i Albertslund Centrum et nyt tiltag: Tag på vinsmagning rundt i butikkerne i centret.

Det var en stor succes, og derfor bliver der snart mulighed for at komme på endnu en smagetur. Vino-butikko hedder aktiviteten denne gang.

28. april fra kl. 15-19 kan man smage masser af forskellige vine fra alverdens lande.

Opskriften er enkel: Man køber en billet til arrangementet (det koster 50 kr.). Den billet viser man i standen på Bytorvet på dagen. Her får man så udleveret et smageglas og en liste over de butikker, som er med i arrangementet. På listen står også, hvilke vine man kan smage i de forskellige butikker.

Der bliver tale om vine i forskellige prisklasser. Fra bundsolide hverdagsvine til eksklusive perler, der tages frem fra gemmerne ved en særlig lejlighed. Man kan naturligvis købe de vine, man smager, efter arrangementet.

Sidste år var der en fantastisk god stemning i centret. Mange gik fra butik til butik. De smagte vine og fik lejlighed til uforpligtende at få en snak med personalet i de forskellige butikker.

At der så også blev tid til at shoppe lidt varer i butikkerne, gjorde jo heller ikke oplevelsen ringere.

Der bliver livemusik rundt på stræder og torve. Man skal være 18 år for at købe billet til arrangementet.

Man kan læse mere om arrangementet på hjemmesiden albertslund-centrum.dk