Elementet trak i galla

Der var velklædte unge på stribe, da der var gallafest på Det 10. Element.

Fredag den 27. oktober var der gallafest på Det 10. Element.

Alle mødte op i fint tøj og godt humør. Da alle de unge mennesker trådte ind af døren sammen med deres partner, stod der en fotograf klar med et kamera til at fotografere alle de yndige par.

Da klokken var omkring 19.20 var alle kommet, og da de to værter Sandra og Patrick bød velkommen gik alle dansene i gang.

Den første dans, der blev danset, var en pardans. Under denne dans gik tre lærere rundt blandt parrene og efter to danse fandt de et par, som blev kåret til "det yndigste par".

Efter pardansene blev der danset noget tyrkisk/kurdisk dans, og dansene blev rundet af med noget lanciers. Til sidst blev der kronet aftenens yndigste pige og den yndigste dreng.

Hele aftenen var en triumf, og da den var slut kom der mange henvendelser til elevrådet om, at det havde været en succes. Elevrådet havde planlagt hele denne strålende aften uden lærernes hjælp. Det var dog ikke kun eleverne, der var begejstrede. Også lærerne syntes, det havde været en tilfredsstillende aften uden problemer. Alt i alt var det en rigtig spændende og morsom aften.

Skrevet af folkeskolelev Mie Gewecke, næstformand for elevrådet.