Debat: Farcen fortsætter på Galgebakken

Brian René Pedersen, Galgebakken Skrænt 3-11

Debat: Farcen fortsætter på Galgebakken

Arkivfoto

Foto: Kim Matthai Leland

Jeg skriver igen for at udtrykke min dybe frustration over renoveringen af Galgebakken.

Desværre ser det ud til, at farcen fortsætter, og jeg er begyndt at stille spørgsmålstegn ved både Enemærke og Petersen Entreprenør og Bo-Vests håndtering af projektet.

Det blev lovet, at vores haver skulle være klar til brug i uge 21, men nu er vi blevet informeret om, at det er blevet udskudt til uge 24. Årsagen? Udfordringer med at rejse et simpelt plankeværk! Dette er simpelthen uacceptabelt. Hvordan kan det være, at et erfarent entreprenørfirma og Bo-Vest ikke har været i stand til at håndtere en sådan opgave?

Jeg forstår, at der kan opstå uforudsete problemer under renoveringsprojekter, men at støde på udfordringer ved et plankeværk lyder som en dårlig undskyldning.

Vi er nødt til at stille krav til de virksomheder, vi hyrer til at udføre sådanne opgaver, og vi skal kunne forvente, at de leverer til tiden og med den fornødne ekspertise.

Desuden er det ærgerligt at se, at Bo-Vest ikke har været mere aktive i overvågningen af projektet. Det er deres ansvar at sikre, at alt forløber som planlagt og at holde entreprenøren ansvarlig, hvis der opstår forsinkelser eller problemer. Borgerne i vores område fortjener at blive informeret og involveret i processen, især når der sker forsinkelser og ændringer i planerne.

Renoveringen af Galgebakken skulle have været en positiv og spændende forandring for vores fællesskab. Desværre har det hidtil været en kilde til frustration og skuffelse. Vi har set for mange udskydelser, for mange fejl og for lidt kommunikation.

Jeg opfordrer derfor Bo-Vest til at træde i karakter og sikre, at renoveringsprojektet bliver gennemført til tiden og i overensstemmelse med de oprindelige planer.

Vi skal have svar på, hvorfor der opstår sådanne udfordringer med simple opgaver som at rejse et plankeværk.

Galgebakken fortjener en ordentlig og veludført renovering, og det er på tide, at vores entreprenør og Bo-Vest tager deres ansvar alvorligt.

Lad os arbejde sammen om at sikre, at Galgebakken bliver et smukt og velfungerende område, som vi alle kan nyde.