’Blandede bolsjer’ i Pizzagalleriet

Anni Blangsted udstiller i Pizzagalleriet i Trippendalcentret

’Blandede bolsjer’ i Pizzagalleriet

Anni Blangsted udstiller i Pizzagalleriet i Trippendalcentret. Privatfoto

Kommer der børn med i Pizzeriaet i Trippendalcentret, sker det ofte, at de tilbydes en lille slikpind. I den kommende tid bydes der på ”Blandede bolsjer” til både børn og voksne, men her i form af en kunstudstilling af Anni Blangsted.

Anni har valgt ”Blandede bolsjer” som titel til sine udstillinger, da hendes malerier er inspireret af meget forskelligt, som hun ser på sin vej gennem livet. Oplevelser på en rejse, en tur i zoologisk have, børn, der leger eller nyheder i avis eller TV. Er der mulighed for det, tager snupper Anni et foto, så motivet kan fastholdes – eller tanken senere kan genkaldes.

Senere genopstår så motiv eller inspiration gennem arbejdet på lærredet med akrylmaling, måske tilsat modelleringspasta eller marmorgranulat, når et mere rustikt udtryk er ønsket. I nogle billeder indgår de hurtige streger fra croguis-tegning. Andre gange får Anni en bestilling om et bestemt motiv, hvilket hun ser det som en spændende og lærerig udfordring.

Anni er fra Ballerup og har haft mange udstillinger i København og hele omegnen. F.eks. i Albertslund Kunstforening, på Skovlundegård, i Måløv hallen og senest i Rotunden i Rødovre centrum.

Anni beskriver sig selv som et familiemenneske, men også med tunge oplevelser og svigt bag sig. ”Jeg har fundet så meget ro og glæde ved at male,” fortæller Anni. ”Efter jeg er gået på efterløn, er jeg også begyndt at holde udstillinger; det har været en dejlig positiv oplevelse. Jeg maler rigtigt meget – fordi – jeg kan ikke lade være!!!”

Anni har lovet at hænge et blandet udvalg af sine billeder op i Pizzagalleriet. Desværre er der ikke i denne omgang inviteret til fernisering, så vælg selv en dag til et besøg i Mr. Pizza. Her er man vant til besøgende, som blot kommer for at se på kunstudstillingerne. Omvendt er der nok også pizzakunder, som samtidig har glæde af at se på malerierne på væggene. Og mon ikke der er lidt blandede bolsjer på disken…?