Badmintonveteraner i top

Med tre sejre i de tre første kampe har AIF's veteraner sat sig til rette på 1. pladsen i Mesterrækken

badmintonMed en 6-5 sejr over Greve i anden runde af badmintonveteranernes Mesterrække bevarede AIF sin toplacering med maksimumpoint. Spændingen i de jævnbyrdige opgør holdt sig til det sidste i. Faktisk kom sejren først i hus i den allersidste herredouble, hvor Flemming Bo Rasmussen og Anders Brøns vandt med 26-24 i det afgørende sæt. Flemming Bo Rasmussen afgjorde kampen på sin anden netruller i træk. AIF lagde ud med at bringe sig foran 3-1 efter de fire mixdoubler. Kun 1. mix med Annette Erichsen og Flemming Bo Rasmussen måtte strække våben efter tre tætte sæt. 2. mix med Vibeke Casmose og Anders Brøns vandt i tre sæt, Mette Nielsen og debutant Martin Rud tog sig sikkert af 3. mix, og det samme gjorde 4. mix med Susanne Hacke og Flemming Madsen.

Greve var stærkest i de to herresingler, hvor Niels Larsen og Lars Ludvigsen begge tabte. Efter de to damedoubler stod det 4-4, da 1. doublen med Anette Erichsen og Susanne Hacke tabte, mens Mette Nielsen og Vibeke Casmose vandt 2. doublen. Det var dermed herredoublerne, der skulle afgøre, hvem sejren gik til. AIF vandt først 3. doublen ved Martin Rud og Flemming Madsen, hvorefter Greve udlignede til stillingen 5-5 ved at vinde 2. doublen over Niels Larsen og Lars Ludvigsen. 1. doublen afgjorde så til slut, og den endelige AIF-sejr blev så kneben som 6-5. Dermed har AIF vundet sine to første kampe i mesterrækken og er med i toppen af rækken.

Det var i høj grad AIFs suveræne badmintondamer – de såkaldte barbieveteraner – der igen sikrede sejren, da AIF i 3. spillerunde tog imod Næstved. Der var nemlig sejre over hele linien i kampene med damedeltagelse. Fire mixdoubler og to damedoubler gik stort set problemfrit hjem og gav seks af de syv sejre. Den sidste sejr blev sikret af AIFs 1. herredouble, så holdkampen gav fuld pointhøst på tre point til AIF's veteraner. Sejren på 7-4 over Næstveds ellers ikke uefne mesterrækkespillere var den tredje på stribe og betyder, at AIF nu har sat otte af ni mulige point ind på kontoen og overraskende lagt sig til rette på en delt førsteplads sammen med Helsingør, der også fik tre point i tredje runde mod de hidtidige ettere fra Sorø. Det trækker dermed op til en tæt topkamp i rækken mellem Sorø, Helsingør og AIF. Næste kamp for AIF er mod Vipperød, der har haft en vanskelig start og indkasseret nederlag i sine tre første kampe.