APs overskrifter bliver endevendt på litteraturfestival

Avisen Live – Albertslunds helt egen litteraturfestival – nu med lokalstof!

Albertslund får sin helt egen sektion på dette års litteraturfestival Avisen Live, der indtager Forbrændingen lørdag den 24. oktober kl. 12.30-22.30.

Albertslunds borgmester Steen Christiansen er på programmet sammen med poetry slammeren Peter Dyreborg; de skal i fællesskab kaste sig over avisoverskrifter, der gennem tiderne har prydet Albertslund Posten.

"Vi bliver behandlet som små børn"

"Vi må fortsætte til bedrageriet er opklaret…!"

"Vi regner med at ungdomskomitéen fortsætter i 86"

"Vi har sat penge af til vedligeholdelse"

"Vi skal spare på trafikstøjen"

Disse fem linier er alle overskrifter, man et sted mellem 1972 og i dag har kunnet læse i Albertslund Posten. Når Albertslunds litteraturfestival Avisen Live løber af stablen den 24. oktober, vil der være en særlig sektion med Lokalstof. Her vil borgmester Steen Christiansen sammen med forfatter og poetry slammer Peter Dyreborg dykke dybt ned i de lokale avisoverskrifter med lige dele poesi, humor og viden og finde ud af hvilke historier, der gemmer sig bag overskrifterne og hvad de fortæller om albertslunderne. Kom og hør, hvordan vaskeægte lokalhistorie kan udfoldes som poesi, litteratur og anekdoter i mødet mellem den tidligere danmarksmester i poetry slam og Albertslunds borgmester.

Dagen er i øvrigt spækket med litterære indslag og debatter, der alle tager udgangspunkt i en avissektion. Man kan læne sig tilbage i bløde sofaer og lytte til Avisen Live som sad man hjemme i sin egen dagligstue. Se det fulde program på Forbrændingen eller Albertslunds Biblioteks hjemmesider.