Albertslund slog Brøndby

Optimera åbnede mandag ny butik og drive-in trælast på Herstedvang i Albertslund. I løbet af den kommende tid flytter man også administrationen fra Brøndby til Albertslund

Der er fokus på ægte håndværk i den nyåbnede trælast, som mandag åbnede i Herstedvang 2C.

Byggekæden Optimera, som tidligere har haft sin butik i Brøndby, har valgt at flytte til Albertslund på grund af beliggenheden.

"I Herstedvang er vi placeret tæt ved Roskildevej, og det betyder meget for de håndværkere, der er kunder hos os", fortæller salgsdirektør Nick Rønsner. "De kan handle om morgenen på vej til job i byen og fylde op om eftermiddagen med de produkter, de mangler".

Optimera er ikke forbeholdt håndværkere. Private er meget velkomne, og i løbet af åbningsugen lagde rigtig mange nysgerrige vejen forbi det nyåbnede byggemarked.

Det er håndværket, der er i fokus hos Optimera. En stor, lys og venlig forretning rummer et stort kvalitetssortiment. Men handelen her udgør kun en mindre del af kædens omsætning. Det handler nemlig om byggematerialer. Derfor er flere af hallerne på Herstedvang 2C indrettet som Drive-In. Man kører sin bil ind i hallerne, finder sine varer eller får vejledning af en af butikkens mange fageksperter. Derefter betales der, og man er kørende igen.

Åbningen af Optimera Albertslund blev markeret onsdag, da borgmester Steen Christiansen klippede den røde snor over sammen med Nick Rønsner.

"Det er en 112 år gammel virksomhed, der i denne uge har flyttet ind i lokalerne på Herstedvang", sagde Nick Rønsner i åbningstalen. "De sidste mange år har vores lokaler i Brøndby vist sig utidssvarende, og vi har længe ledt efter nye. Nu har vi flyttet vores trælast til Albertslund, og om ikke så længe vil også administrationen rykke over kommunegrænsen til Albertslund".

Med et skævt smil på læben sagde Nick Rønsner, at samarbejdet med kommunen var gået nogenlunde godt! Men han udtrykte glæde over at kunne åbne de nye lokaler og gav så ordet til borgmester Steen Christiansen.

"Tillykke med den nye placering. Vi er stolte af det i Albertslund. Det er ikke hver dag, Albertslund slår Brøndby!", sagde borgmesteren.

Han bød velkommen til virksomheden og de 50-60 nye arbejdspladser der nu er skabt.

"Jeg håber, I vil falde godt til her og blive en del af byen".

Herefter blev snoren klippet, og borgmesteren fik en rundvisning i den nye forretning og de store trælasthaller.