Åbent hus hos Monk Biler

Toyota har i foråret og henover sommeren introduceret en række nye spændende bilmodeller, og derfor holder Monk Biler Åbent Hus i weekenden den 12. og 13. september

Der er prøvekørsler og aktiviteter i weekenden, hvor Monk Biler har åbent hus.

Her kan man se de nye modeller, som med Toyota Optimal Drive teknologi fokus på miljøet-

Fokus på miljøet er der også ved den finansiering, som Monk Biler tilbyder. Monk Biler finansierer i perioden omkring Åbent Hus-weekenden (11. til 18. september) nye og brugte biler til bare 4,95 % i fast eller variabel rente. Tilbuddet gælder alle modeller ved 20 % i udbetaling. Køber man en bil, der kører længere end 20 km/l er renten 0,20 procentpoint lavere – 4,75 %, og køber man en bil, der kører længere end 25 km/l er renten 4,70 %.

Fokus i denne weekend vil være rettet mod Toyotas nye iQ og Urban Cruiser samt Verso og Avensis. Alle, der i løbet af weekenden prøvekører en Toyota, har mulighed for at deltage i lodtrækningen om i alt 10 gavekort til et ophold for hele familien i Lalandia.

Udover prøvekørsler af alle de nye modeller, vil der i weekenden være fokus på ECO Driving – miljørigtig kørsel – hvor det særligt trænede personale vil give gode råd om, hvordan man med få midler kan nedsætte benzinforbruget og dermed spare penge og samtidig nedsætte sin udledning af CO2.

Til de hurtige vil der være en flot og praktisk ECO Driving magnet notepad lige til at hænge på køleskabet.

Der vil også være et særtilbud på Toyotas full map navigation TSN 510 med integreret trådløs Bluetooth, så du kan tale håndfrit og med USB-port samt mulighed for tilslutning af fx iPod.