Venstre-plakater udsat for hærværk

Kandidater på overarbejde med at udskifte deres ødelagte valgplakater.

Ole Hansen, kandidat for Venstre til kommunalvalget i Vordingborg Kommune, kørte til Bårse for at udskifte sin vandaliserede valgplakat med en ny. Foto: J.C. Borre Larsen

Bårse: Ole Hansen har ikke skæg, halskæde og store øreringe. Men det er der nogen, som har tegnet med sort tusch på hans valgplakat, der hænger på et træ ved indgangen til Bårse i den østlige ende af byen. Derudover er V’et for Venstre streget over.

– Kommunalvalget er demokratiets fest. Det er smadder ærgerligt, at der er nogen, som ødelægger valgplakaterne, siger Ole Hansen, der overvejer at melde hærværket til politiet.

Et lille stykke fra Ole Hansens overtegnede valgplakat hænger partikollegaen Karina Fromberg på et andet træ. Hun har fået tegnet et par markante solbriller og snot løbende ud af det ene næsebor. Også borgmesterkandidaten ærgrer sig over, at valgplakaterne ikke kan få lov til at hænge i fred.

– Vi bruger alle så meget tid på at hænge valgplakater op, tjekke højde, vende dem, der er drejet, og tage dem ned igen. Det ville være rart, hvis folk kunne nøjes med at se på plakaten, lyder bønnen fra Karina Fromberg.

Hun oplyser, at hun kører rundt i weekenden for at tjekke ødelagte valgplakater.

Karina Fromberg
Karina Frombergs ødelagte valgplakat i Bårse. Privatfoto
Også Michael Seiding Larsens valgplakat er blevet skæmmet. Privatfoto