Stor tilslutning til mandegruppe

Succes: Interessen er så overvældende, at der måske skal dannes to grupper udover den eksisterende.

Stor tilslutning til mandegruppe

En mandegruppe i Hårbøllehuset på Vestmøn har været aktiv siden 8. oktober sidste år, men den har oplevet så stor interesse, at den besluttede sig for at finde ud af, om der skal være flere grupper i området.

Som følge heraf holdt gruppen et åbent informationsmøde tirsdag, og her var fremmødet overvældende. 12 interesserede mødte op, og der indløb besked om, at tre yderligere gerne vil være med.

– Det var overraskende og uventet, men på den anden side holdt vi mødet på baggrund af flere forespørgsler, oplyser Thomas Flower-Ellis, som var med til at danne den første gruppe og også gerne vil være fødselshjælper på en ny gruppe.

Mandegruppen holder til i Hårbøllehuset. Foto: Lene Egeberg

– Nu må vi se, om der skal være en eller to nye grupper udover vores egen. Det er bedst med seks-otte medlemmer, mener han. Han bor selv i Hårbølle.

Der er et behov

Han mærker klart, at der er et behov derude.

– Det er vigtigt at arbejde med sig selv, men det skal ikke kun handle om det. Vi skal lære, hvordan vi kan udvikle os til at blive den bedste udgave af os selv. Vi kan arbejde med de udfordringer, vi har i vores liv og blive bedre til at løse dem, siger Thomas Flower-Ellis.

Han glæder sig over, at folk kommer fra både Vestmøn, Stege og Østmøn, men også en fra Sjælland og en helt fra København.

Ingen flirt og konkurrence

Men hvorfor kun mænd?

– Mænd kan noget helt særligt, ligesom kvinder kan, når de er sammen.

– Når mænd og kvinder er sammen, opstår der nemt flirt og måske konkurrence . Når det ikke er til stede, kan vi vise vores sårbarheder og arbejde med dem. Det bliver mere ærligt, mener Thomas Flower-Ellis.

Det er stadig muligt at melde sig til. Det kan gøres ved at ringe til Thomas Flower-Ellis på telefon 6016 9954.