Politi håber på hurtigt gennembrug i sag om hærværk

Et enkelt vidne har selv henvendt sig til politiet i en sag om omfattende hærværk ved Møns Auto i Stege i weekenden.

Håber på hurtigt gennembrud i sag om omfattende hærværk

Inden ugen er omme, håber politiet at kunne melde ud om en opklaring af hærværket, der fandt sted i Lendemarke på Møn i weekenden.

Foto: Steen Østbjerg

Politiet holder indtil videre kortene tæt ind til kroppen i forhold til opklaringen af et omfattende hærværk, der fandt sted ved Møn Auto i weekenden.

Her fik 14 biler smadret ruderne i et tidsrum mellem klokken 2.30 til 3.30 natten mellem lørdag og søndag, og hærværket sættes yderligere i forbindelse med to lignende episoder i Stege natten mellem lørdag og søndag, hvor der blev begået indbrud og hærværk hos Shell og et boligselskab i Storegade.

Det oplyser politikommisær Thomas Klein fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet er i besiddelse af videoovervågning både fra Møn Auto og Shell, og på den baggrund mener politiet, at der er tale om to gerningsmænd på 15-20 år, der tilsyneladende er cyklet rundt mellem gerningsstederne.

Politiet har en del spor at gå ud fra, og derfor håber Thomas Klein, at man snart kan melde ud med et gennembrud i sagen.

– Vi håber at komme tættere på en opklaring indenfor relativ kort tid – og måske være i stand til at melde noget ud, inden ugen er omme, siger han.

Af samme grund efterlyser politiet ikke på nuværende tidspunkt vidner til hærværket.

– Et enkelt vidne har selv henvendt sig, men på grund af det sene tidspunkt, hærværket er sket, regner vi ikke med, at der har været mange i nærheden, så indtil videre efterlyser vi ikke vidner. Vi arbejder videre med de oplysninger, vi har, og mener, at vi på nuværende tidspunkt har det, vi skal bruge for at komme videre, siger Thomas Klein.