Nykøbings divisionsreserver nedlagde Vordingborg

Nykøbings divisionsreserver nedlagde Vordingborg

Vordingborg IF har fortsat deres første point i 2023 til gode efter de to første kampe er endt med nederlag. Foto: John Ringstrøm

FODBOLD: Vordingborg IF’s nedrykningstruede sjællandsserie-mandskab var på en svær opgave tirsdag aften, hvor de gæstede Nykøbing FC’s andethold.

Og falstringernes divisionsreserver viste sig også at være for stor en mundfuld for sydsjællænderne, som måtte tage retur over Storstrømmen med en 5-1-snitter, trods en hæderlig indsats.

– Det var svært. De havde fem mand med nede fra førsteholdet, så de kom med en masse kvalitet, og vi var pressede. Men jeg er godt tilfreds med drengenes indsats på en svær udebane. Vi forsøger at jagte noget i stedet for ”bare” at stille os ned, lød det efter kampen fra Vordingborg-træner Kenneth ”bøv” Hansen.

Hjemmeholdets Junes El-Sayed fik bragt værterne i spidsen på et langskud efter en halv times spil, som blev første halvlegs eneste scoring.

Sydsjællænderne var i flere omstillinger tæt på at bringe sig tilbage i kampen efter pausen, mens de også formåede at holde det stærkt besatte hjemmehold fra en fordobling af føringen frem til slutfasen.

Her begyndte kræfterne så at slippe op hos Vordingborg-spillerne, som også havde løbet ekstra langt undervejs i opgøret grundet to gule kort og dertilhørende timinutters udvisninger.

I Vordingborgs offensive jagt på en udligning slog værterne derfor til i den anden ende i 83. minut

Og med et direkte rødt kort få minutter senere til sydsjællændernes Steen Jensen og et omsat Nykøbing-straffespark, så begyndte korthuset at falde en smule sammen for gæsterne, der til slut kunne se hjemmeholdet sætte yderligere to mål i nettet.

Derfor var det også kun af kosmetisk betydning, at Vordingborgs Malte Sten Nielsen fik pyntet på resultatet i overtiden.

Sydsjællænderne, der ligger andensidst i tabellen, kan nu se frem mod et afgørende bundopgør mod rækkens bundprop LUIF, som kommer på besøg lørdag 1. april.

Kamptal

Sjællandsserien

Nykøbing FC – Vordingborg IF: 5-1 (1-0)

Vordingborg IF har fortsat deres første point i 2023 til gode efter de to første kampe er endt med nederlag. Foto: John Ringstrøm