Masser af job til de lokale håndværkere i mindst fem år

Den indre pessimist havde svære vilkår mandag aften, da Vordingborg Kommune inviterede til møde for de lokale håndværkere på spillestedet Stars.

En række store byggeprojekter ligger lige om hjørnet, og chancerne for at byde ind på større eller mindre opgaver er store, hvis eller virksomhederne kender deres besøgelsestid, skriver Sjællandske.

Direktør for Vordingborg Erhverv Susanne Kruse Sørensen kunne præsentere nyheden om, at Vejdirektoratet, som ejer Masnedø, har tilbudt, at hele drivhusarealet kan benyttes til produktion af elementer til den nye Storstrømsbro. Udviklingsdirektør Jan Michelsen supplerede, at det kan betyde op til 1000 arbejdspladser i en fire års periode.

Kriegers Flak kan også blive en kæmpe gevinst i anlægsfasen, og bagefter kan der blive ca. 60 permanente jobs, hvis Klintholm udpeges som servicehavn.

Udvidelsen af Vordingborg Havn er et andet projekt, som rykker meget tæt på.

Susanne Kruse Sørensen nævnte også Ringsted-Femern-banen, som også kan give pote for lokale virksomheder, hvis de forstår at byde ind.

Formand for Erhvervsudvalget Asger Diness Andersen (V) konkluderede, at vi kan se frem til mindst fem spændende år på bygge- og anlægsområdet. Det skriver Sjællandske.