Kvickly skifter navn

Det lokale varehus bliver del af ny kæde og får flere varer på hylderne.

Kvickly skifter navn

Inden længe skal skiltet over indgangen til Vordingborgs største varehus skiftes ud.

Foto: J.C. Borre Larsen

Det er inden længe slut med at handle ind i Kvickly i Vordingborg. I stedet skal kunderne vænne sig til at handle ind i Coop Vordingborg.

Varehuset er en del af en omfattende omstrukturering, som Coop Danmark. Her samler man nu Kvickly, SuperBrugsen og Irma i én samlet butikskæde, der blot kommer til at hedde Coop. Derudover vil man fortsætte med Coop365 Discount, som primært består af de gamle Fakta-butikker, og så skal landets mange Dagli’Brugser skifte navn til Brugsen.

Varehuschef Henrik Rømer bekræfter, at Kvickly i Vordingborg bliver en del af den nye Coop-kæde.

– Vi havde set det komme. Allerede før jul samlede man Kvickly og SuperBrugsen i den samme kæde og meldte ud, at der blev arbejdet på et nyt navn, forklarer uddeleren, der understreger, at skiftet ikke får den store betydning.

– Vi er et af de store varehuse, så vi fortsætter mere eller mindre uændret. Der skal nogen nye skilte på facaden, og så kommer der flere varer på hylderne, forklarer Henrik Rømer.

De nye varer kommer i form af Irma. Butikskæden ændres fra at være en københavnsk butikskæde til at være et landsdækkende mærke, hvor et større antal unikke Irma varer vil kunne fås i alle Coop-supermarkederne.

Coop forventer at kunne åbne de første Coop-butikker efter sommerferien. Varehuschefen ved endnu ikke, hvornår navneskiftet finder sted lokalt.

Inden længe skal skiltet over indgangen til Vordingborgs største varehus skiftes ud. Foto: J.C. Borre Larsen