Kom til strikkeBIO

Nu er det muligt at se en god film i biografen samtidig med at du strikker eller hækler løs.

Kom til strikkeBIO

I Strikkelades vindue reklameres der for StrikkeBIO, men billetterne købes gennem Biograf Caféen. PR-foto

Vordingborg: Biograf Caféen i Vordingborg og garnbutikken Strikkelade er gået sammen om at bringe det populære koncept StrikkeBIO til byen. Til StrikkeBIO vises en god film med en smule lys i salen, så det strikkende eller hæklende publikum ikke taber maskerne.

– Jeg har i min butik oplevet hvordan fællesskaber vokser frem blandt kunderne. De møder hinanden på tværs af alder og uden at tænke over, hvem der er direktører, studerende, uden arbejde eller pensionister. Alle er på lige fod og har den samme skabertrang og -glæde, fortæller Camilla Skov Lund, der ejer Strikkelade i Vordingborgs handelsstrøg.

– Jeg vil meget gerne styrke det fine fællesskab, og foreslog derfor Lone (Deleuran, indehaver af Biograf Caféen, red.) at vi sammen lavede StrikkeBIO. Mange sidder alene derhjemme med deres håndarbejde, og i det lys kan StrikkeBIO betragtes som en samfundsmæssig aktivitet, der sætter fokus på det gode fællesskab og måske for nogen kan modvirke ensomhed og øge følelsen af at høre til, fortsætter hun.

StrikkeBIO finder sted onsdag 29. marts klokken 19, hvor den danske film ”Bytte bytte baby” vises. Billetterne købes på forhånd på www.biografcafeen.dk eller i biografen til normal pris. Efterfølgende giver biografbilletten 10 procent på køb i Strikkelade.

Mille

Et nyt koncept er på vej til Vordingborg: Byens biograf og garnbutik er gået sammen om StrikkeBIO, hvor der vises film med en anelse lys, så man kan nørkle samtidig. PR-foto