Heino går igen efter Folketinget

Nye Borgerliges Heino Hahn drømmer om at føre politik på  Christiansborg. Foto: J.C. Borre Larsen
Nye Borgerliges Heino Hahn drømmer om at føre politik på Christiansborg. Foto: J.C. Borre Larsen

Hjemme i Stensved glæder lokalpolitikeren Heino Hahn sig over Nye Borgerliges fremgang på medlemsfronten. Samtidig drømmer han om en plads i Folketinget.

– Jeg er i gang med at finde en valgkreds. Jeg ligger i forhandlinger med lokalforeninger, fortæller Heino Hahn, der i foråret skiftede Dansk Folkeparti ud med Nye Borgerlige.

Ved valget i 2019 hed Nye Borgerliges kandidat i Vordingborg-kredsen, Jørn Rasmusseen.

– Jeg har et godt forhold til Jørn. Hvis han vil stille op igen i Vordingborg-kredsen, skal han bare gøre det, siger Heino Hahn, der også stiller op til kommunalvalget til næste år.

Ud over at tale de ældre og svages sag ser Heino Hahn som folketingskandidat gerne, at flere bliver indkaldt til at aftjene værnepligt.

– Der er mange unge, især dem med diagnoser, og dem som ikke klarer sig godt i skolen, som ville have godt af en stroppetur. Bagefter vil de have bedre muligheder for at klare sig i samfundet, mener Heino Hahn.

Han har en gang tidligere stillet op til Folketinget. Det var i 2015 for Dansk Folkeparti, hvor han trods kæmpe fremgang til partiet ikke ikke blev valgt ind.

Det næste folketingsvalg skal være afholdt senest i 2023.