Gymnaster gik på gulvet

GT Bøgestrømmen fik stor opbakning til weekendens forårsopvisning.

Veloplagt opvisning i Mønshallerne

Der var godt fyldt op med tilskuere, da GT Bøgestrømmen gav opvisning. Foto: Brit Skovgaard

Der var fyldt godt op på bænkene i Moena Mønshallerne, da gymnastikforeningen GT Bøgestrømmen i weekenden afviklede klubbens forårsopvisning.

Ifølge formand Maibritt Breitenstein var der således over 800 publikum, der løste billet ved indgangen, og det betyder, at forårsopvisningen var tilbage for fuld styrke:

– Det er, som det var før coronaen. Der var lidt færre sidste år, folk var vist stadig lidt nervøse ved at komme ud, siger hun.

Inde i hallerne kunne de mange gæster så hygge sig i nogle timer i selskab med omkring 200 gymnaster fra GT Bøgestrømmen, der gav den alt, hvad den kunne trække på gulvet, til stor fornøjelse for alle.

– Det gik virkelig godt, og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger, siger Maibritt Breitenstein, som nu sammen med resten af klubben kan tage en pause efter først at have afviklet DGIs forårsopvisning i begyndelsen af måneden, og nu også klubbens egen.

To hold har dog stadig noget arbejde foran sig: Det drejer sig om Rytmekompetenterne og De Damer, der begge er blevet udtaget til DGIs GymnastikGalla, der finder sted i Faxe Hallerne den 24. marts.

Der var masser af publikum på sidelinjen ved GT Bøgestrømmens forårsopvisning lørdag. Foto: Britt Skovgaard
Fanen bæres behørigt ind i hallen. Foto: Brit Skovgaard