Gækkeleg og Late Night

Påsken nærmer sig med hastige skridt, og i løbet af påskeugen, arrangerer Bycentrum Vordingborg nogle aktiviteter for byens handlende – store som små.

Gækkeleg og Late Night

Kreative sjæle i Den Sociale Virksomhed Vordingborg har de seneste uger knoklet med at lave guirlander af påskeæg til at udsmykke Algade med i Påskeugen. PR-foto

Man skal kunne se, at det er Påske, også når man færdes i Vordingborg handelsgade. Derfor har Bycentrum Vordingborg fået otte børnehaver til at kreere påskepynt til en række af byens butikker.

Også Den Sociale Virksomhed Vordingborg har gjort et kæmpe arbejde for at udsmykke handelsgaden. Brugerne har nemlig over de seneste uger lavet påskeægs-guirlander, der kommer til at hænge i selve gaden som en farverig allé. I alt er der 840 laminerede påskeæg klippet i karton.

Bogstavjagt

Påsken byder også på en gækkeleg for både børn og voksne. Rundt om i handelsgadens butiksvinduer er gemt guldæg med bogstaver, der tilsammen udgør en sætning. Gækkelegen går ud på at samle alle bogstaverne og sætte dem sammen til det rigtige ord.

Deltagerkupon til bogstavjagten kan hentes i Jane B, Kaffebønnen og Kids Coolshop der kan gættes fra mandag 3. april til og med Late Night onsdag 5. april klokken 21.

Der trækkes lod blandt de rigtige svar, og vinderne trækkes lørdag 8. april. Præmierne er sponsoreret af Vordingborg bycentrums forretningsdrivende.

Late Night onsdag

Onsdag 5. april er der Påske Late Night i Vordingborg og butikkerne har åbent til klokken 21.

Traditionen tro er der biludstilling, men den er i år flyttet fra Slotstorvet til selve handelsgaden.

Restauranterne har åbent og Tyttes Pølser sørger desuden for salg af hotdogs i gaden.