Familiekoncert skal give klassisk musik et ungt boost

Musikskolen inviterer til familiekoncert med det klassiske ensemble ”UnderStrømmen”. Det sker lørdag 22. april klokken 14 på Vordingborg Teater, Chr. Richardtsvej 33.

Formålet med “UnderStrømmen” er at give spilleglæden og fællesskabet omkring den klassiske musik et boost. Orkestret består af elever fra musikskolerne i Vordingborg, Næstved, Faxe, Guldborgsund, Lolland og Stevns kommuner, der sammen med Ensemble Storstrøm står bag initiativet.

– I løbet af sæsonen holdes fem workshops, hvor eleverne mødes, danner nye venskaber og spiller sammen med hinanden, med Storstrøms Kammerensemble og med lærere fra de involverede musikskoler, forklarer Henrik Christiansen, leder af Vordingborg Musikskole.

“UnderStrømmen” består af elever fra musikskolerne i Vordingborg, Næstved, Faxe, Guldborgsund, Lolland og Stevns kommuner. Formålet er at give spilleglæden og fællesskabet omkring den klassiske musik et boost.

Koncerten byder på klassiske hits og kendte operaarier. Billetter koster 50 kroner for voksne, mens børn og unge under 25 år kommer gratis ind. Billetterne købes på www.ensemblet.dk eller ved indgangen.

Projektet er støttet af Kulturregion Storstrøm.