Debat: Bange for at skrive negativt?

For et par-3 år siden besøgte jeg Stege og deres tirsdagsmarked og glædede mig over, at Storegade var flangeret af Danebrosflag helt fra havnen og til (mindst) torvet! Virkelig dejligt at se og nyde.

Jeg henvendte mig efterfølgende på den daværende redaktion i Torvestræde og anmodede om 'man' ikke kunne undersøge hvorfor flagning i Vordingborg KUN forekommer fra Boulevarden til om med Den Røde Plads? Algade strækker sig dog helt fra Marienbergvej til om med Østervej!

Journalisten og daværende redaktør (navne er mig bekendt) satte mig i udsigt, at man vil gå videre med sagen! Men der skete intet, dog blev mit læserbrev/debatindlæg bragt i S.T. følgende uge!

Og for et par uger siden, bragte S.T. en opfordring til os læsere om at giver indput til artikler!

Jeg skrev en mail vedrørende de virkelige dårlige fortove – bare i MIN ende af byen! Den blev dog 'glemt' i et stykke tid, men fik dog svar.

Jeg har tidligere skrevet til Vordingborg Kommune vedrørende foranstående, og fik svaret 'at det er der ikke råd til'! Men i den mellemliggende tid, har kommunen renoveret Københavnsvej med blandt andet nye fortove på begge sider – som stort set kun bliver brugt fra Mølleparken til Prins Jørgens Allé – men den problematik havde I heller ikke lyst til at konfrontere!

Er S.T. bange for at skrive negativt om Vordingborg Kommune?

Søren Frank

Østervej 9

4760 Vordingborg