Debat: Apropos det planlagte Feriecenter Hjelm Bugt

Jeg tænker at restauranterne i Stege vil få stor fornøjelse af Feriecentrets gæster såfremt det bliver etableret. De kan nemlig ikke komme derfra igen – der kører ingen taxaer på Møn.

Så enten må man drikke vand eller sodavand til maden – måske en enkelt lille øl – men så heller ikke mere hvis man altså skal køre frem og tilbage.

Det giver garanteret restauranterne i Stege en meget stor omsætning og måske også nogle gæster man ikke kan komme af med.

Fest skal man i hvert fald ikke holde uden selv forlods at have entreret med en bus til transport.

Det er simpelthen ikke acceptabelt, at det kun er Dan Taxi som kan køre på Møn efter forgodtbefindende, hvis de har lyst.

Jeg bestilte to taxaer torsdag den 30.9.21 til at afhente os på vores sommerhusadresse på Møn den 2.10.21 klokken 18.15. Klokken 18.23 kom der en bil, der oplyste, at der ikke var bestilt flere. Så denne taxa måtte køre to gange frem og tilbage for at vi alle kunne komme med.

Jeg fik ved bestilling oplyst, at vi bare skulle ringe når vil skulle køres hjem igen.

Det prøvede vi så og fik at vide, at der holdt biler i Kalvehave, men at de ikke ville køre til Møn.

Heldigvis lykkedes det os at finde en venlig sjæl som kunne køre os hjem.

Og så er det jeg gerne vil vide hvordan borgmesteren har tænkt sig at løse det problem såfremt Feriecentret i Hjelm Bugt bliver virkelighed?

Men gæsterne på det resort skal måske kun drikke vand eller sodavand eller køre rundt i en brandert såfremt man har fejret en fødselsdag eller lignende. For hjem kan man i hvert fald ikke komme såfremt det skal foregå med Dan Taxi.

Ingerlise Sabroe Olesen,

Engklokken 13

4780 Stege