Brugte cykellås til at kvæle kvinde på Oringe

Mord: Sindssyg ung havde foto på sin telefon af drabet på 39-årige Stine Kitt Jørgensen på Oringe. Retssag begynder i denne uge.

Det var i rygergården på Oringes lukkede afdeling, at sidste år Stine Kitt Jørgensen blev dræbt af en 21-årig mand. Han blev onsdag dømt til anbringelse i psykiatrien uden tidsfastsættelse. Foto: Henrik Ekberg

Foto: Henrik Ekberg

I februar sidste år blev 39-årige Stine Kitt Jørgensen dræbt af en sindssyg medpatient på det psykiatriske hospital Oringe i Vordingborg. Ifølge anklageskriftet greb en 21-årig mand hende om halsen med begge hænder, trykkede til og strammede en cykellås om hendes hals, mens han også satte sit knæ på halsen. Ifølge Ekstra Bladet fandt politiet et foto af drabet på den 21-åriges mobil, som han havde delt på SnapChat, inden Stine Kitt Jørgensen blev fundet død i en rhododendronbusk. På billedet ses han sætte sit knæ mod offerets hals. Personalet, der ledte efter Stine Kitt Jørgensen, fandt hende livløs med jord i øjne og mund. Ved siden af liget lå cykellåsen, som der var mærker af på kvindens hals.