Korsang og jubilarer til årsmøde i Ældre Sagen

Årsmøde: Som noget nyt fik de fremmødte testet sine sangstemmer, da der blev afholdt årsmøde i Ældre Sagen i Vallensbæk.

Korsang og jubilarer til årsmøde i Ældre Sagen

De fremmødte sang til stor underholdning kanon med ungdomskoret. Foto: Inge Mauritzen

Vallensbæk: Ældre Sagens afdeling i Vallensbæk holdt i år deres årsmøde på Korsagergård med et musikalsk twist.

Således fik de 62 fremmødte som noget nyt mulighed at synge med på kanon, da ungdomskoret fra Vallensbæk Kirker, dirigeret og akkompagneret af Caroline Borelli Lerche, sang vinter- og forårssange, fortæller Inge Mauritzen fra afdelingen, som tilføjer, at det var et ganske underholdende indslag at tage del i.

– Klapsalverne var ikke til at tage fejl af efter hver dejlig sang, koret fremførte, lyder det fra hende.

Der blev uddelt flotte gaver til 10-års jubilarerne. Fotos: Inge Mauritzen

Kamp mod ensomhed

Efter sangene blev der serveret sandwich med drikkevarer til, og efterfølgende tog formanden for Ældre Sagen Anders Austen Nielsen fat på årsberetningen.

Pt. har Ældre Sagen i Vallensbæk 2.828 medlemmer og deraf er 134 frivillige. Nogle af de frivillige varetager det social humanitære arbejde og det social- og ældre politiske arbejde.

Ældre Sagen og Folkebevægelsen mod ensomhed går meget op i aktiviteten ”Danmark spiser sammen”, som afholdes to gange om året. Andre frivillige tager sig af generationsmøder, hvor ældre møder og hygger med børn i skoler og daginstitutioner. Andre hjælper med at få de mange aktiviteter, som der tilbydes, sat i værk.

I kommunen er der blandt andet for en håndfuld år siden oprettet et fællesskab, hvor ældre, ensomme mænd fra Vallensbæk hver mandag kan mødes og vende verdenssituationen samt meget andet. De arrangerer desuden diverse ture og frokoster.

I år skulle der uddeles fire stk. 10-års nåle, og Anders Austen Nielsen takkede de fire frivillige for indsatsen og overrakte en 10-års nål og en flot kasse med vin og chokolade til hver.

cham