Danmarksmestre lærer fra sig til både unge og ældre

Vallensbæk. Onsdag den 26. april kan man få sig en lektion af en nuværende og tidligere danmarksmester i badminton.

Danmarksmestre lærer fra sig til både unge og ældre

Hans-Kristian Solberg Vittinghus vil sammen med Line Højmark Kjærsfeldt lære fra sig i Vallensbæk Badminton den 26. april. Arkivfoto

Foto: Thomas Arnbo

Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Line Højmark Kjærsfeldt har hver især et væld af flotte præstationer at skrive på deres badminton-cv.

Den henholdsvis forsvarende danmarksmester og tidligere flerdobbelte danmarksmester, der begge også har været i top 20 i verden, giver nu en lektion til klubben i Vallensbæk.

Det sker onsdag den 26. april i Vallensbæk Idrætscenters Hal 1, hvor Vallensbæk Badminton Klub afholder en aften i sportsgrenens tegn fra 17:30-22:00.

“Arrangementet er til for at skabe interesse for sporten og for betydningen af de mange frivillige i foreningerne/klubberne, som udover at skabe et sted hvor alle borgere kan få rørt sig gennem en sjov og aktiv sport, også er med til at bygge et gunstigt klima og en solid platform for talentfulde unge, der således kan forfølge drømmen om en international sportskarriere på Eliteplan,” lyder det i en pressemeddelelse fra Vallensbæk Badminton Klub.

Særligt Vittinghus har tilknytning til Vallensbæk, i og med at han bor i byen og træner klubbens miniton-hold for børn i alderen 3-7.

Til daglig træner han selv i Hvidovre Badminton Club og er til landstræning i Brøndby, hvor også Line Højmark Kjærsfeldt træner.

Program for dagen

17.30 – 18.15 træning Let Øvede ungdom med Line

Højmark Kjærsfeldt

18.15 – 18.45 kamptræning Let Øvede ungdom med

Line Højmark Kjærsfeldt og Hans-Kristian Solberg

Vittinghus

18.45 – 19.30 spørgsmål, billeder og autografer med

Line og Hans-Kristian

19.30 – 20.30 træning/kamptræning Øvede ungdom

med Hans-Kristian Solberg Vittinghus

20.30 – 21.00 Betydningen af Frivillighed i klubben –

v/ Vallensbæk Badminton Klub og Hans-Kristian

Solberg Vittinghus

21.00 – 22.00 Træning/kamptræning Seniorer med

Hans-Kristian Solberg Vittinghus