Trump hylder sit første år som præsident

Vi er i gang med at "Make America Great Again", siger Donald Trump og ønsker godt nytår.

Donald Trump, USA''s præsident, tilbringer nytårsdagene på sit resort i Florida. Her spiller han golf med repræsentanter for kystvagten.
Donald Trump, USA''s præsident, tilbringer nytårsdagene på sit resort i Florida. Her spiller han golf med repræsentanter for kystvagten.

Den amerikanske præsident, Donald Trump, fejrer nytåret på sit Mar-a-Lago resort i Palm Beach, Florida, men han er ikke langt væk fra sin computer og Twitter.

– Hvilket år, det har været, og vi er først lige begyndt, skriver han på det sociale medie.

– Sammen er vi ved at "Make America Great Again", skriver han med henvisning til slagordet, han brugte i den valgkamp, der gav ham sejren ved præsidentvalget i november 2016.

– Godt nytår.

I sin besked på Twitter har han vedhæftet en video, der viser noget af det, han har foretaget sig i sit første år som præsident.

Han blev taget i ed 20. januar 2017.

Videoen viser hans møder med flere udenlandske statsledere, hans møder med mennesker, der er blevet ramt af nogle af de voldsomme orkaner, som har hærget USA i løbet af året, og der er klip fra hans taler.

Nyhedsbureauet AP skriver, at Det Hvide Hus oplyser, at Trump er orienteret om de sikkerhedstiltag, der er taget rundt om i USA for at sikre, at nytårsfestlighederne kan foregå sikkert.

Præsidenten følger ifølge Det Hvide Hus situationen, skriver AP.