Peaches Geldof er død

Bob Geldofs datter, 25-årige Peaches Geldof, er mandag fundet død i sit hjem i Kent i England.

Foto: BEN STANSALL

Manden bag Live Aid, Bob Geldof, siger, at det er "værre end smertefuldt", at hans datter, 25-årige Peaches Geldof, mandag blev fundet død i sit hjem.

Politi og ambulance blev tilkaldt til datterens hjem ved Wrotham i Kent i det sydøstlige England, men lægerne erklærede hende død på stedet.

– På dette tidspunkt bliver dødsfaldet behandlet som pludseligt og dødsårsagen er ukendt, hedder det ifølge nyhedsbureauet AFP i en pressemeddelelse fra politiet i Kent.

Peaches, der har to børn, var kun en ung pige, da hendes mor, Paula Yates, i 2000 døde af en overdosis heroin.

I den sidste besked til sine 190.000 følgere på Twitter, sendte Peaches Geldof, der blandt andet havde arbejdet som tv-vært og model, et billede at sig selv som spædbarn i sin mors arme og teksten: "Mig og min mor".

Hendes far Bob, som i 1985 arrangerede et gigantisk rockshow for at samle penge ind til ofrene for hungersnød i Etiopien, siger mandag: – Peaches er død. Det er værre en smertefuldt.

– Hun var den vildeste, sjoveste, dygtigste, vittigste og mest skøre af os alle sammen.

– Hvordan kan det være muligt, at vi aldrig skal se hende igen? Hvordan skal vi kunne bære det? Vi elskede hende og vil altid elske hende, siger Bob Geldof.

Peaches' mand, Tom Cohen, der var sanger i den nu opløste gruppe S.C.U.M, siger ifølge AFP:

– Min elskede Peaches var beundret af både mig og sine to sønner, Astala og Phaedra, og jeg vil opdrage dem med deres mor i deres hjerter hver eneste dag. Vi vil elske hende for evigt.