Flystyrt dræber ti amerikanske turister i Costa Rica

Et fly med 12 personer om bord er forulykket i Costa Rica. Der er ingen overlevende.

Et mindre passagerfly er søndag forulykket i Costa Rica. Alle 12 personer på flyet er omkommet, skriver nyhedsbureauet AFP.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters er alle de ti omkomne passagerer på flyet amerikanere. Flyets personale på to personer var fra Costa Rica.

Flyet styrtede i et bjergområde tæt på strandbyen Punta Islita på halvøen Guanacaste.

– Flyet er et privatfly med ti udenlandske passagerer og to lokale kabinemedlemmer, står der ifølge AFP i en meddelelse fra sikkerhedsministeriet.

Ministeriet har offentliggjort billeder af det forulykkede fly. Billederne viser, hvordan flammer står ud fra vraget, der er spredt over et bjergområde.

Enio Cubillo, der er direktør for Costa Ricas civile luftfartsagentur, siger ifølge Reuters til lokale medier, at flyet tilhører det lokale firma Nature Air.

Nature Air har endnu ikke kommenteret flystyrtet.

Laura Chinchilla, der var præsident i Costa Rica fra 2010 til 2014, skriver på Twitter, at en af hendes slægtninge var kabinepersonale på flyet og er omkommet i ulykken.

Punta Islita ligger på Costa Ricas kyst mod Stillehavet. Det er et populært rejsemål for nordamerikanske og europæiske turister.