Vejarbejde på Kystvejen skrider frem

Fortov: Forventer stadig at genåbne 1. april.

En del af Kystvejen er helt lukket, men forventes fortsat at genåbne med visse restriktioner 1. april. Foto: Stevns Kommune

Arbejdet startede i midten af februar og ifølge kommunen holder tidsplanen, så der kan genåbnes delvist 1. april, lyder det på Kommunens Facebook-side.

Kystvejen frem mod Brinken er dog stadig spærret lidt endnu på grund af flere forskellige tiltag på strækningen.

Der kommer fortov og samtidig kystsikrer og hæver man en del af vejbanen, som led i at sikre mod oversvømmelse. Derudover bliver der etableret en afvandingsledning.

“Arbejdet skrider dog godt frem, og vi forventer at åbne for gennemkørsel den 1. april. Du skal dog forvente, at der stadig vil være perioder frem mod sommerferien, hvor vi arbejder på vejen, og her skal du være særligt opmærksom, når du passerer og følger anvisningerne på vores skilte,” lyder det i opslaget, som er fulgt af et luftfoto, der meget godt viser, hvordan der arbejdes på sagen.

Det skal bemærkes, at det øverste slidlag først bliver lagt efter sommerferien, når det bærende asfalt har sat sig. Det gør man for at undgå revner i belægningen.

Arbejdet har været i gang siden midten af februar og fortsætter altså frem mod sommerferien på Kystvejen mellem Brinken og svinget bag ved Netto.

Omkørsel kan stadig ske via Valnøddevej/Acacievej/Pinjevej eller Strandvejen, hvor man kan følge de gule vejtavler.

Efter 1. april vil der, på en del af strækningen mellem Brinken og svinget bag ved Netto, være prioriteret kørsel, hvor køretøjer i den ene kørselsretning har fortrinsret, og samtidig kommer der en hastighedsbegrænsning på 30 kilomter i timen.

Man kan følge med på stevns.dk i forhold til eventuelle ændringer i tidsplanen på kommunens hjemmeside.

En del af Kystvejen er helt lukket, men forventes fortsat at genåbne med visse restriktioner 1. april. Foto: Stevns Kommune