Tre stevnske kunstnere på Corner

Et af Merete Hansens velkendte og farverige motiver fra Rødvig Havn.
Et af Merete Hansens velkendte og farverige motiver fra Rødvig Havn.

Kongens Lyngby / Stevns: Tre kunstnere med tilknytning til Stevns er atter med, når Corner traditionen tro åbner sin nytårsudstilling på Sophienholm. Det skriver DAGBLADET Stevns.

Det drejer sig om Merete Hansen fra Store Heddinge, der bidrager med sine velkendte motiver fra Rødvig Havn. I alt er der fem store oliemalerier på lærred fra Rødvig. Merete Hansen ligger ikke skjul på, at hun nyder at gå rundt på havnen i Rødvig. Både og skibe bliver således inspiration til hendes malerier, hvor vi også oplever aftenmotiver fra fiskerbyen, som kunstneren ser det.

Ud over Merete Hansen fra Store Heddinge deltager Elisabeth Bergsøe, der bor i Arnøje, og Knud Odde, der er født og opvokset i Store Heddinge.

Corner holder til på Sophienholm i Kongens Lyngby og har hele to ferniseringer af årets udstilling. Medlemmer af kunstnersammenslutningen er inviteret til fernisering fredag 16. januar fra kl 14-18. Den åbne fernisering for øvrige besøgende finder sted lørdag 17. januar kl. 11-17. Her vil deltagerne kl. 13.30 blive mødt af en trompetfanfare ved Gorm Hovaldt, hvorefter udstillingen åbnes af Lyngby-Taarbæk Kommunes borgmester Sofia Osmani og af Den Kinesiske Folkerepubliks ambassadør i Danmark Liu Biwei. Kl. 17.00 er der koncert med Josephine & The River Boys.

Udstillingen kan ses indtil 22. februar.