Sidste udkald til nytårskoncert

Sopran Charlotte Withen. Pressefoto
Sopran Charlotte Withen. Pressefoto

Hårlev-Karise Rotary Klub melder næsten udsolgt til sin nytårskoncert. Du skal skynde dig, hvis du skal nå at købe billet til årets nytårskoncert på Hårlev Kro, der foregår på torsdag.

Det er tredje år, at Hårlev-Karise Rotary Klub holder nytårskoncert i Elverhøjsalen på Hårlev Kro, og som de to foregående år, er der rift om billetterne.

– Det er dejligt, at der er så stor en opbakning til vores nytårskoncert, siger Ulf Stephenson fra Hårlev-Karise Rotary Klub, der står for arrangementet.

Overskuddet går til et godt formål.

– I år er det et skoleprojekt i Afrika, vi donerer pengene til, og det betyder meget, når både privatpersoner og virksomheder i lokalområdet bakker op, siger han.

Nytårskoncerten afholdes torsdag 15. januar klokken 20 på Hårlev Kro. Billetprisen er 185 kroner og inkluderer et glas mousserende vin i pausen.

Igen i år har kapelmester Nikolaj Skaaning sammensat programmet, og han vil sammen med sopran Charlotte Withen, saxofonist Hanne Riberholt og hornist Stine Mogenshøj Leer, sørge for en underholdende aften med melodier, der rammer lige i maven.

Billetter til nytårskoncerten købes hos: Blomsterhuset i Hårlev, Hende's Auto i Karise og på Hårlev Kro.