Opera og ballet i Snurretoppen

Opera og ballet i Snurretoppen

Rikke

Kulturforeningen inviterer underholdningsrejser til bl.a. Milano og Wien

Kultur: Så er der godt nyt til opera-og balletfolket, som kan se frem til hele 6 forestillinger på søndage i efteråret, vintersæsonen og det tidlige forår.

Til pris før coronaen

Igennem mange år har Snurretoppen hvert år vist en række store opera- og balletforestillinger fra det store udland, så elskere af de store operaer har kunnet møde de største navne, som opera- og balletverdenen kan byde på.

Uden at skulle pakke kufferten har man set forestillinger af høj international kvalitet fra bl.a. Australien, Italien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Østrig.

– Under coronaen har vi desværre som alle andre ligget mere eller mindre stille, men nu er det tid til at igen at præsentere en række store forestillingen, siger Karsten Visby fra Snurretoppen og tilføjer:

– Da restriktionerne er afviklet, kan vi igen servere drikkevarer og kaffe, som en del af billetprisen. Vi vender derfor tilbage til den billetpris på 180 kr, der var gældende før coronaulykkerne satte en stopper for de flotte oplevelser, siger han.

Sæsonprogrammet

Den kommende sæsons 6 forestillinger vises alle på søndage kl. 15, og der lægges ud den 17. oktober med Dvo?áks eventyropera ”Rusalka” fra Madrid 2020, som bl.a. kendt for den populære ’Sang til månen’.

– De fleste operaforestillinger, som Snurretoppen viser, er fra La Scala i Madrid, der er kendt for at have kvaliteten i højsædet, fortæller Karsten Visby.

Således står den på Pucinnis ”Manon Lescaut” den 21. november, og den 12. december er der juleforestilling med balletten ”Den sovende skønhed” med musik af selveste Tchaikovsky, og efter årsskiftet er der den 30. januar koncert fra La Scala med bl.a. navne som Roberto Alagna og Placido Domingo. Den 20. februar går turen til Wien og Donizettis ”Lucia di Lammermoor” med den berømte vanvidsarie, og så sluttes der den 20. marts med Rossinis ”Tyrken i Italien” fra La Scala.

sky